My Ariston Program!

Az Ariston Bónusz Program megújult, és My Ariston néven folytatódik tovább.
A programot azért hívtuk életre, hogy ösztönözzük és jutalmazzuk a minőségi termékek mellett elkötelezett kazán, gáz- és fűtésszerelőket. Programunkban negyedik éve jutalmazzuk a márka mellett elkötelezett kazánszerelőket.

2018-ben is számos meglepetéssel várjuk jelenlegi és jövőbeli tagjainkat!

SZEREZZE MEG NÉVRESZÓLÓ MYARISTON KÁRTYÁJÁT!

Garantált utalvány összeg egyszerűen!

Ajánlja megrendelőinek az Ariston kondenzációs kazánokat, és regisztrálja felszereléseit a honlapon, vagy gyűjtőfüzetünkben, illetve hamarosan elérhető lesz a My Ariston program hivatalos applikációja is IOS és Android platformon egyaránt.

Lehetőség egész évben!

A My Ariston Program egész évben, szünet nélkül zajlik, így feltöltéseivel folyamatosan gyűjtheti a pontokat, melynek megfelelően My Ariston kártyáján garantált utalvány összegeket szerezhet. Feltöltéseit havonta összesítjük, és ezt követően az összegyűjtött pontjai alapján meghatározott utalvány összeget írunk jóvá legkésőbb minden hónap 10-éig.
AKÁR 10 000FT
KAZÁNONKÉNT!

Kattintson és ismerje meg a kazánokért járó pontértékeket!

Az összegyűjtött pontjaiért járó utalvány összeget minden hónapban My Ariston kártyáján váltjuk be. A My Ariston kártyát ingyenesen biztosítjuk Önnek az első kazánfeltöltést követően, melyet a regisztrációkor megadott címre küldünk ki Önnek postai úton. Gyűjtsön pontokat az alábbi kazánok regisztrálásával!

Kérdése van a Programmal kapcsolatban?

Küldjön egy SMS-t vagy írjon egy e-mailt, és munkatársunk segít Önnek!
Info szám: +36 30 871 80 60
E-mail cím: info@myariston.hu
Web: www.myariston.hu